Moet Danny Blind worden vervangen?

Meer
2 jaren 1 maand geleden - 2 jaren 1 maand geleden #8 door admin
Moet Danny Blind plaatsmaken voor een andere trainer i.v.m. de uitschakeling van Oranje ?


Blind blijft bondscoach
bron: Telegraaf Telesportredactie

KNVB-directeur Bert van Oostveen heeft aangegeven dat Danny Blind hoe dan ook aanblijft als bondscoach van het Nederlands elftal, of Oranje het EK nou wel of niet haalt.

"We gaan bij de KNVB geen gekke dingen doen", aldus Van Oostveen tegenover Metro. "Danny zit na de wedstrijd tegen Tsjechië ook nog gewoon of de bank. Of dat nou tijdens een play-offduel is of tijdens een oefenwedstrijd, dat maakt niet uit."

Evaluatiemoment

"Hij heeft een contract tot en met het WK van 2018 en ergens in 2016 hebben we een evaluatiemoment. We vinden dat Danny goed bezig is en hij kan rekenen op steun van de KNVB en die moet hij ook van het Nederlandse volk krijgen.”

'Niet weglopen'

Van Oostveen zegt ook zelf gewoon aan te blijven. „Als we het EK mislopen is dat een bittere teleurstelling. Maar we zijn volop aan het bouwen en construeren, dan moet je niet weglopen. Ook de minder leuke tijden horen bij sport. Ik sta liever met een zilveren of bronzen medaille in mijn hand, maar if you can't stand the heat, stay out of the kitchen.”

Oranje speelt dinsdagavond tegen Tsjechië. Bij winst blijft het EK in zicht, maar dan moet Turkije wel verliezen van het al geplaatste IJsland.

Opinieweb; als je een mening hebt!
Laatst bewerkt: 2 jaren 1 maand geleden door admin.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.268 seconden

Boeken opinie

Boeken debat

Go to top